Aktivitetstilbud for barn og unge i høstferien

Det nærmer seg høstferie, og det skjer mye spennende for barn og unge i ferien. Se bare her:

På Ungdomssamfundet har Mikaela og de andre planlagt to større aktiviteter i høstferien. På den første søndagen i høstferien stikker de på Paintballtur til Våler. Aldersgrensen er 12. Lørdag 6. oktober er det satt opp tur til Tusenfryd. Her må du være minst femteklassing for å bli med. Begge arrangementer har egenandel på 300,-, men blir det vanskelig å få til kan man ta kontakt med klubben. Klikk på arrangementene for påmelding og detaljer. Ungdomssamfundet holder eller stengt i høstferien.

Dina og Ove Billington i Fargespill har danseplaner for høstferien. Mandag og tirsdag blir det nemlig hip hop-kurs på Black Box i regi av Fargespill.

-Det er gratis, og den superflinke Liv Karin Cihiluka underviser, forteller Dina Billington.

Ungdomsgruppa på mandag har fremdeles ledige plasser, mens barnegruppa på tirsdag er full. Det danses fra 14.00-18.00  på mandag, og den nedre aldersgrensen er 12. Ta kontakt med Dina Billington for påmelding på telefon 915 57 471.

På Domino har de også lagt planer for høstferien. På tirsdag skal Domino dra på tur til Trampolineland! Turen koster 75 kroner for medlemmer av Domino, og 150 for ikke-medlemmer. Men det er bare å melde seg inn på flekken altså! Meld deg på ved å stikke innom eller ta kontakt via Facebook. Domino har også åpen ungdomsklubb tirsdag og torsdag fra 14 til 21.30.

Rockehuset har planlagt et kurs der ungdommene skal få sy og lære om redesign med Beate i høstferien. Da blir det en tur rundt på bruktbutikkene i byen for å finne tekstiler, og så toger de bort til Frivilligsentralen for å sy om klær. Arrangementet er gratis.

På Halden bibliotek er det eventyrstund onsdag 3. oktober klokka 11. Her skal det leses høyt fra Mamma Mø faller og slår seg!

På Ungdomsklubben på Kirkens bymisjon har de kinoplaner på onsdag. Da skal de på Halden kino for å se Johnny English strikes again klokka 16.30. Kjenner du noen som vil være med, ta kontakt med Trine Kristiansen eller Ann-Kristin Johnsen på Kirkens Bymisjon for å få en billett. Ungdomsklubben på stasjonen har åpent på mandag som vanlig fra 15-20. De serverer gratis mat, spiller brettspill og koser seg. Kom gjerne innom, sier Trine Kristiansen, vi har det veldig hyggelig!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer