AG3 slipper sin første låt

Etter tjue upubliserte år slipper AG3 sin første låt på strømmetjenestene!

Det tok 20 år før Haldenbandet AG3 omsider bestemte seg for å gi ut musikken sin. Fans har etterspurt dette lenge, og frontfigur og sexsymbol The Black Cross- Eagle of Thunder tok grep. Bandet gikk fra trio til 5 for noen år siden for å kunne yte det massive lydbilde rettferdighet. Med på laget er Mais Davis på barytone saxofon, Bob Lynch på Gitar, Eddie Stalone på bass og Justin Time på trommer.

Feirer utgivelse med konsert

Utgivelsen av In and Out feires med en konsert på intime Siste Reis Pub lørdag 23. januar, og bandet lover en intim og intens opplevelse.

«Som en gotisk katedral jager bandet angst, djevler og annet faenskap på flukt. Mye skal ut, og ingenting skal slippe igjennom. Som navnet tilsier er dette hardt og rått, med lite plass til kompromisser. De pumper på med skitne tunge riff, melodier og skeive takter som lett gir rockefoten leamus.»

Tiden er inne for en oppvask i underverden. AG3 vekkes til liv, og Lucifer bør begynne å løpe. Han trenger alt forsprang han kan få!»

Musikkjournalist Tom Skjeklesæther overvar en konsert med bandet på Kanonrock i 2015, og beskrev musikken «som om sementfabrikken plutselig skulle få musikalske ambisjoner» et mantra bandet har båret med seg siden.

Dette er høyt, tøft og jævlig tungt!

AG3 finner du på Facebook. Slippfesten på Reis i morgen lørdag starter klokka 20.00. Billetter finner du HER.

 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer