AG3 slipper mørk låt

Torsdag slippes EXIT sesong 3, og det skjer selvfølgelig ikke uten en dose AG3 «Dette er siste sesongen. Nå er det mørkt. Noen må betale», sier produsent Petter Testmann-Koch

Nå tar ikke AG3 regningen for annet en innspillingen av låta som er produsert av Cool Records, men bandet kjenner seg godt igjen i bestillingen «mørkt».

Som en gotisk katedral jager bandet angst, djevler og annet faenskap på flukt. Mye skal ut, og ingenting skal slippe igjennom. De pumper på med skitne tunge riff, melodier og skeive takter som lett gir rockefoten leamus.

Låta som er med i serien heter Bighorn og handler om slaget med samme navn. Tiden er inne for en oppvask i underverden og AG3 vekkes til liv.

Tross den enorme suksessen EXIT har hatt med over to millioner visninger av hver episode, går det mot slutten for den superpopulære serien om de viltre finansmennene på Oslos beste/verste vestkant. Etter det som loves å bli en emosjonell berg-og-dalbane av en sesong, er det slutt på moroa.

AG3 kan vise til strømmetall tett oppunder EXIT, og med det har de nå sagt opp jobben, og skal prøve oppskriften i serien der «Grådighet, dysfunksjonelle familierelasjoner, en kamel, raske biler og fråtsing i damer og dop»

«Det blir spennende å prøve noe nytt» sier frontfigur The Black Cross- Eagle of thunder i en kort kommentar.

Musikkjournalist Tom Skjeklesæther har beskrevet musikken til AG3 «som om sementfabrikken plutselig skulle få musikalske ambisjoner» et mantra bandet har båret med seg siden.

Bighorn er ute på alle strømmetjenester nå!

Facebookl: https://www.facebook.com/ag3rock/

 

Kommentarer

kommentarer