Ærer Prince med nytt norsk nettsted

Nettstedet PrinceNorge.no lanseres i dag. For fans, av fans. – Dette skal være et nettsted for de mange tusen Prince-fans, der også den norske Prince-historien blir tatt vare på. På mange måter en online norsk fanclub, sier initiativtakerne Jarle Aabø og André Hagen, som har vært blodfans i 35 år.
Toppfoto: Norge har fått et nettsted for Princefans. Jarle Aabø (venstre) og André Hagen lanserer princenorge.no foran ikonet ”Purple Rain House” i Minneapolis i dag.
Foto: Dylan Beamon.

PrinceNorge.no tar mål av seg til å bygge en omfattende nettside, og alle fans er invitert til å delta med stoff som artikler, bilder, anmeldelser og egne opplevelser. Dette er en side av fans og for fans. Nettsiden samkjører med PrinceNorge på Facebook.

– Mens andre har en blogg, så har vi selvfølgelig en Plogg. Her blir det løpende lagt ut historier, fakta og nyheter. Vi satser jo på at Princefans i alle kategorier leverer sin Prince-fortelling til Ploggen så snart som mulig, og på den måten ta vare på historien, sier André Hagen som regner med at det vil ta flere år å bygge en slik hjemmeside.

– At vi kan lansere Norges eneste Prince-fanside foran det legendariske Purple Rain House i Minneapolis der deler av filmen Purple Rain ble spilt inn, er noe spesielt, sier Aabø.

Hjemmesiden: www.princenorge.no

Facebook: https://www.facebook.com/PrinceNorge

Pressemelding fra Aabø & Co.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer