Adam Douglas til Kultursalen

Onsdag kommer singer/songwriter Adam Douglas til Halden med sin RAG-trio for å spille i Brygga kultursal. Sjølvaste Geir Sundstøl utgjør et av trioens tre bein.

Mange kjenner ham kanskje best som Stjernekamp-Adam. I 2017 hanket Adam Douglas inn tittelen som Årets Entertainer foran nesa på veteran Didrik Solli-Tangen, og sang seg inn i nordmennenes hjerter. Men Adam Douglas var et navn lenge før han ble Stjernekamp-Adam. Adam vokste opp i Oklahoma, og har vært spellemann siden han var åtte år og fikk hovedrollen i en musikal på skolen. Da skjønte Adam at det var musikk han skulle holde på med. For ti år siden var Adam med et norsk band på turné i Norge, og fant kjærligheten på en spillejobb i Bremanger. Adam dro tilbake til USA, solgte det han eide og flytta til Norge.

Siden den gang har Adam Douglas blitt et stadig større navn på blues og soul-scenen i Norge. Han driver heftig turnévirksomhet, og har jobbet med musikere som Jon Bon Jovi, Marit Larsen, Michael Landau, Frode Alnæs, Vidar Busk, Chris Medina og mange flere. I 2015 tok han steget ut og slapp debutplata I May never Learn. Sjangermessig henter han inspirasjon fra pop, rock, blues, soul og country.

I 2018, året etter Stjernekamp-seieren, slapp Adam Douglas det kritikerroste albumet The Beauty and the Brawn. Nå har Adam tatt med seg de to eminente musikerne Geir Sundstøl og Ruben Dalen og lagt ut på Norges-turné. Med seg har han albumaktuelle Rikke Normann som support.

Adam Douglas synger Your One and Only Man:

Hør Adam Douglas’ siste album The Beauty & The Brawn på Spotify: 

Billetter finner du her.

Kommentarer

kommentarer