Absence Crew til Halden

Norges beste breakdancere, Absence Crew, kommer til Halden og Brygga kultursal i april. Absence Crew er regjerende norgesmestere breaking og reiser for tiden rundt med sin kritikerroste danseforestilling “OldSchool”.

Absence Crew er en norsk breakdance-gruppe fra Bergen. Crewet er kanskje mest kjent fra andre sesong av Norske Talenter, der de landet en andreplass i finalen med Stian “Blipp” Glopholm som beatboxer. Siden den gang har gruppa vunnet flere priser, og alle seks medlemenne lever nå mer eller mindre av dansingen. Nå har Halden danseskole invitert dansegruppa til Halden, for å danse for haldenserne i kultursalen, og kjøre workshop for Halden danseskoles elever.

For tiden reiser Absence Crew rundt med sin forestilling OldSchool, og den 12. april kommer de altså hit til Halden.

-Absence Crew består av 6 profesjonelle dansere, som er kjent i inn- og utland for sine fantastiske forestillinger, heter det i en pressemelding fra Halden danseskole. Nå er det første gang de kommer til Halden og vi er ekstra stolte av at de setter av tid og holder workshop i forkant av forestillingen for våre elever i Halden danseskole.

Les mer om forestillingen og finn billetter her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer