60-talls rock til Bryggerhuset

Onsdag 10.august kan du få en oppdatert utgave av instrumental 60-talls rock på Bryggerhuset. Twang-O-Matics kommer og spiller for H2H og for deg.
Foto: Thorkil H. Lindskog

Twang-O-Matics spiller den mest vanvittige, ulende og klangrike instrumentalmusikken verden noen gang har hørt. Lyden av gitarstrenger som vrenges, rumlende ståbass og rå trommer er et lydmessig kompass som peker mot sex, fare og rent eksperiment.
Bandet består av Olle Hov, Steinar Nilsen og Nils Tempo.
De vil gripe fatt i trommehinnene dine og aldri slippe taket!

Fra Norges kjølige kyst pøser høyttalerne rasende ut Twang-O-Matics som den perfekte medisin for kalde, mørke vinterkvelder.
Bandet er tro mot det enkle og rå lydbildet fra 50- og 60 tallets garasjeband, blandet med musikk sterkt påvirket av lyden fra spagettiwestern og mystikken fra midtøsten. Svært få band er like trofaste som Twang-O-Matics når det kommer til å spille denne typen musikk. Dette rockende lydbildet lages av et utvalg høyt kvalifiserte musikere som tidligere tjenestegjorde i forskjellige norske kultband bl.a. Basement Brats, Squareheads og Nuggets & The Marsmen. Denne ville lyden av ståpåvilje vil garantert drive unge sinn til en eggende villskap.

Konserten er onsdag 10.august kl. 20 på Bryggerhuset, og alle inntektene går til H2H. 
Artikkelen er skrevet av H2H. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer