Sommerparken med Verdensbro!

På vegne av et stjernelag av fantastiske ungdommer, engasjerte kulturarbeidere og samarbeidspartnere er det en stor ære og glede å få lov til å invitere deg og dine til sommerens mest fargerike arrangement: Sommerparken, hver torsdag i juli fra kl 11.00-15.00. Disse dagene forvandles Busterudparken til familiens ferieparadis, fullspekket av farger, latter og kulturmangfold av høy kvalitet! Her er det fokus på nye opplevelser, spennende smaker, fengende rytmer og fargerike forestillinger. Vi har noe som passer for barn i alle aldre, enten du er 0 eller 100 år.   

Programmet kan lokke med alt fra søte dyr, såpebobler, magiske show og forestillinger, spennende aktiviteter og ikke minst kreative verksteder.

På Verdensscenen kan du oppleve Maj Britt Andersen, Sondrey fra farmen, Kira fra The Voice og Capow x 2g i tillegg til kjente og kjære artister fra Halden som Butts orkester, Trio Tuka, Fir Arda og Fargespill Østfold for å nevne noen. På matmarkedet, torsdag 25. april kan du få smakebiter fra alle verdens hjørner, så her er det bare å lukke øynene og gape opp, så befinner du deg plutselig i Pakistan, eller i Tyrkia, eller hva med Filippinene?  

Alt på Sommerparken er gratis, og det ligger mange timer med hardt arbeid bak fra de fineste menneskene vi vet om som brenner for å skape gode lokalsamfunn. Med seg på laget har de Sparebank1Stiftelsen Halden, Gjensidigestiftelsen, Berg Sparebank, Bufdir og Halden kommune og Østfold fylkeskommune som støtter arrangementet.

For fullt program og mer info sjekk ut hele programmet på hjemmsiden vår: https://www.verdensbro.no/sommermedverdensbro#sommerparken

 Vi ønsker deg og dine en minnerik og spektakulær sommer med Verdensbro i Halden sentrum 

 


Foto: Petrit Prenaj

 

 

 

Kommentarer

kommentarer