Den tiende festivalen nærmer seg

2.september braker det løs med Elgfestival i Aremark. Arrangøren er godt i rute med planleggingen, og kan allerede nå presentere et variert program.

Øyvind Kirkeng Malkenes er festivalgeneral og Lars Marthinsen er markedsansvarlig. De gleder seg til Elgfestivalen som skal by på små og store opplevelser om et halvt års tid.
– Dette blir den tiende festivalen siden 1998, så festivalen i Aremark har jubileum i år. Annethvert år har vi huset store nasjonale artister som DDE, Hellbillies, CC Cowboys og Dance With a stranger. I tillegg har mange lokale artister fått vist seg frem, forteller Øyvind. Han er stolt over programmet de har lansert for årets festival.
– Fredag blir det Vassendgutane og Halden-bandet The Rockabilly Rebels. Frem til 2012 innebar konseptet en stor konsert på fredag og en mindre dansekveld i teltet lørdag. I anledning Ole Ivars 50-års jubileum utvidet festivalen forrige gang til å ha et stort band også på lørdag. Med 1600 gjester i teltet ble det en suksess, og det ønsker vi å gjenta i år, sier Lars.
I tillegg til at Ole Ivars spiller lørdag kveld kommer Bjørn Rosenström.

I tillegg til konsertene er det forskjellige utstillere i området. Det blir også et motorsagshow med semifinalistene fra Norske Talenter i 2015.
Det er ikke bare de voksne som skal underholdes og engasjeres på Elgfestivalen, også barna skal få sitt.
– På søndag får vi besøk av Øistein med Øisteins blyant. Det regner vi med engasjerer mange! I tillegg kommer hele gjengen fra Vennebyen, det blir gøy for barna.

Øyvind og Lars forteller at billettene til årets festival selges på nett.
– Det lønner seg å kjøpe billetter så tidlig som mulig. Vi er veldig fornøyd med bookingen og utstillere på årets festival. Bak står mange ildsjeler og en samlet Aremarkdugnad for å virkelig markere at det er jubileum i år. Vi ønsker alle hjertelig velkommen på festival!

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer