Fra A til Nå på Vannvogna

Steinar Albrigtsen er en av de norske musikerne som ikke trenger noen lang presentasjon. Fredag 28. april kl. 20:00 spiller han sammen med sin kjære Monika Nordli på Vannvogna.

Over 40 år på veien kan virke som en evighet, men for artisten Steinar Albrigtsen er den musikalske reisa en lidenskap han ikke kan være foruten. Kompromissløs, engasjert, dedikert og med en unik evne til å la både gitar og stemme trollbinde publikum.

Ekteparet Nordli/Albrigtsen møttes i studio høsten 2007, for innspillingen av duetten «A million stars». Samme år ble den utgitt på plata «Moment of peace». De to artistene utviklet et musikalsk samarbeid med påfølgende turneer i Norge og plateutgivelser.

Albrigtsen er nå plateaktuell på sosiale medier og kommende vinylplate med «The Pacheco project». Utgivelsen er hans 18. album og publikum vil få servert smakebiter fra det kommende albumet.

Live presenterer artistene en variert, musikalsk blanding av Albrigtsens største hits, ispedd nye låter. Med seg har de produsenten og gitaristen Ernst Nikolaisen, som er kjent fra musikalske samarbeid med artister som Jørn Hoel, Hilde Heltberg, Paal Flaata og Hellbillies. Det serveres både blues, country og singer-songwriter låter.

Tilsett en porsjon nord-norsk humor, litt lun telemarks- melankoli, så har du oppskriften på en trivelig aften. Velkommen!

 

Konserten starter klokka 20.

Billetter finner du her!


 

 

 

 

 

Kommentarer

kommentarer