Jazz på Vannvogna

For jazzelskere blir det fredag 10. mars mulighet å oppleve levende musikk på Vannvogna. Da spiller kvartetten Poinciana jazzkonsert på Vannvogna Konsert & Kunsthall.

Denne kvartetten, bestående av John Pål Inderberg, Bjørn Vidar Solli, Andreas Dreier og Frederik Villmow, spiller egne komposisjoner samt noen utvalgte låter fra standardrepertoaret til en av jazzhistoriens mest betydningsfulle pianister, Ahmad Jamal.

Ahmad Jamal har satt viktige impulser i jazzhistorien med sin unike og elegante spillestil, som er preget av svingende rytmer og vakre melodier. Kvartetten ‘Poinciana’ tar for seg Jamals repertoar, og presenterer musikken i sin egen stil.

John Pål Inderberg er kjent som en av landets fremste saksofonister. Bjørn Vidar Solli har for lengst etablert seg som en av Norges fremste jazzgitarister. Bassisten Andreas Dreier er kjent fra band som Rubber Soul Quartet, ASTRA Quartet, og Prime Time Orchestra. Trommeslager Frederik Villmow er født i Köln, utdannet ved Jazzlinja ved NTNU Trondheim og er hovedlærer i slagverk ved kulturskolen i Halden.

Denne kvelden er det spesiell rabatt for kulturskoleelever og deres foreldre 100 kr per billett, billett må da kjøpes på stedet. Ordinær billett kr. 250, rabatterte priser for studenter og honnør finnes også på Ticketmaster.

 

 

Kommentarer

kommentarer