2 x Chippendales

I morgen kveld kommer Chippendales til byen, og det er fremdeles ledige seter til kveldens årets mest lettkledde danseshow! Showet spilles både fredag og lørdag kveld.

De verdensberømte danserne i Chippendales har reist rundt med sine lettkledde musikalske show siden 1976, dog med stadig utskiftende besetning. I år er de ute på ny World Tour, og i morgen kveld står de på scenen her i Halden med årets show Let’s Misbehave!

«De verdensberømte mannlige danserne kommer til å sette byen i flammer. La gutta på scenen gi deg et forrykende musikalsk show med sang, dans og mye kropp. De leverer et show som er morsomt og med høy party-faktor. Dette er kvelden hvor du kan slippe seg løs og ha det gøy. Musikalsk er det noe for enhver smak -alt fra listetopper til country & western og til sexy, rolig musikk. Et 120 minutters show med energi og underholdning og en opplevelse som du ikke har sett maken til.»

Har du alltid hatt lyst til å være med på et vaskeekte Chippendales-show? Nå har du muligheten. Danserne fra Las Vegas skal fremføre to show mens de er her i Halden, ett på fredag og ett på lørdag.

Billetter finner du her.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer