11 Tips til helgen

På lørdag kveld kan du for eksempel velge å gå på åttitalsparty, hardcore metal-konsert eller ettertenksomt musikkteater om ung kjærlighet. Dette og mye mer skjer nemlig i Halden denne helgen.

Fredag klokken 19 er det premiere for Sanne Kvitnes’ musikalske teaterstykke Si at du behøver meg, på Black Box. Sanne spiller selv en av hovedrollene i stykket, som er bygget av og rundt den svenske visesangeren Melissa Horns sanger. Stykket spilles i tre omganger, en forestilling fredag og to forestillinger lørdag.

Sanne Kvitnes og denne lille gjengen skal synge om dysfunksjonell kjærlighet på Black Box i helgen.

På den andre siden av Oscars gate går Jeppe og baronen på scenen i Fredrikshald Teater igjen, det er klart for andre og siste helg med Jeppe på Berget. Jeppe går på scenen fredag, lørdag og søndag.

Klokken 12 på lørdag åpner Galleri Lille Martine en ny Salgsutstilling på Galleri Rød. Denne helgen er det Vivi Moes malerier og Magnar Kjeldsmos skulpturer som skal stilles ut.

Klokken 12 åpner Jo dørene for Boksignering av den nyslupne Taxi- over alt, alltid med Roger Prang og Bent Skogli på Køhn Libris. Det fortelles om boken, og serveres kaffe. Arrangementet varer frem til 13.30.

Når kvelden røyner på begynner det virkelig å røre på seg rundt i Halden by. Klokken 18 er den røde løperen rullet ut for Filmvisning av Skyggenes Dal på Halden kino, haldenjenta Catharina Heide Amundsen er regiassistent på filmen og har organisert en eksklusiv visning av sluttproduktet i hjemlige trakter.

Klokken 18 skal det atter en gang snakkes om og Smakes på øl på Mikrobryggeriet. Seansen varer helt frem til Buhre med band går på scenen klokka ni for å spille folkrock og americana for godtfolket på Høna.

Rockehuset trøkker til med rusfri og gratis konsert klokken 18 på lørdag. På plakaten står Lucky Malice, Intetskjønn og The Astronomies. Konserten varer frem til klokka ni.

På Brygga kultursal blir det høy åttitallsfaktor med Høstrock lørdag kveld. Dag Finn, Sha-boom, Dag Ingebrigtsen, Tommy Nilson og mange flere skal ta deg tilbake til åtti- og nittitallet med golden oldies fra den gang leggvarmere var en obligatorisk del av disco-antrekket.

Buhre kommer med bandet sitt og spiller americana på Høna på lørdag.

Noen flere som savner ungdomstiden? Nittitallet skal også tas frem fra skyggene på Dickens lørdag kveld. Selveste Howard skal stå i DJ-boksen sammen med Rune Ødegaard, og spille Dr Alban og Aqua og andre nittitallshelter fra klokka 22 og ut natta. Frisk opp macarena-dansen innen den tid, det blir så flaut hvis du går til venstre når de andre går til høyre.

I den ganske andre enden av skalaen blir underholdningen på Feelgood lørdag kveld. Fra klokka 21 og utover blir det hardcore metal med Atena, Halcyon Days og Supernova Downtown. Mørkt, hardt og vakkert.

Supernova Downtown er på gjestelista på Feelgood på lørdag. Hocka Hey!

Søndag kan du komme og bytte klær på Frivilligsentralen mellom 18 og 18. Ta med deg klær du ikke bruker lenger, og bytt til deg noe du kan få bruk for. Bare rene og hele klær takk!

Samtidig med at det byttes klær på Frivilligsentralen går årets TV-aksjon av stabelen. Flere hundre bøssebærere skal ut og banke på dører i Halden for å samle inn penger til utdanning for barn i krigsrammede områder. Hold utkikk etter de flinke bøssebærerne som trasker rundt for en god sak!

God gjørehelg!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer